Prezenţă românească la Săptămâna de Artă Marina d`Or

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Săptămâna de Artă Marina d`Or
Săptămâna de Artă Marina d`Or

Anul acesta România a creat senzatie la Saptamâna de Arta Marina d`Or, cel mai important Salon de Arta din Comunitatea Valenciană, prin micul Leonardo D. Ghebaru şi Augustin Constantin Ghebaru.

Leo a expus o colecţie de peşti ronde-bosse şi Augustin a prezentat ultimele creaţii din colecţia "Ocean".

Între 12-16 septembrie în statiunea Marina d'Or a avut loc un eveniment cultural deosebit cunoscut pasionatilor de arta din Peninsula Iberica si nu numai. Saptamâna de Arta Marina d'Or este la a doua editie, anul trecut acest eveniment bucurându-se de un real succes.

Alături de elita artiştilor spanioli, după ce au trecut riguroase preselecţii, au fost acceptaţi să expună conaţionalii noştri Augustin Constantin Ghebaru şi Leonardo D Ghebaru.

Artistul român Augustin Ghebaru este stabilit în Spania, unde pe lânga pictură se ocupa şi cu designul vestimentar şi body-painting , el spune că timpul este principalul său adversar în încercarea de a se dedica sută la sută fiecaruia din proiectele sale. La Marina D'Or Augustin Ghebaru a prezentat ultimele sale creatii din colectia "Ocean". Acestă colecţie , cunoscută deja iubitorilor de artă, este îmbogăţită de creaţii noi.

Citeşte mai multe pe adevarul.es!

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite