Presă: Alibiul lui Dominique Strauss-Kahn: fiica sa. Pe şeful FMI îl apără avocatul lui Michael Jackson

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Directorul Fondului Monetar Internaţional (FMI) ar fi luat prânzul cu fiica sa atunci când camerista de 32 de ani susţine că ar fi agresat-o sexual, relatează Le Figaro, în ediţia electronică de luni.

După ce au refăcut minut cu minut programul şefului FMI de sâmbătă, avocaţii acestuia ar fi ajuns la concluzia că Dominique Strauss-Kahn ar fi părăsit hotelul Sofitel cu o oră înainte de a avea loc agresiunea asupra cameristei, afirmă postul de radio RMC, citat de cotidian.

Potrvit acestora, acesta ar fi luat prânzul cu fiica sa într-un restaurant, apoi ar fi mers direct la aeroport, unde a constat că şi-a uitat telefonul în camera de hotel. Pentru că a sunat pentru a şi-l recupera, acesta le-a oferit politiştilor americani posibilitatea de a-l localiza.

Acelaşi post de radio afirmă că avocaţii apărării ar fi fost destul de surprinşi deoarece tânăra nu era o fiinţă prea atrăgătoare.

Pe Strauss-Kahnn îl apără avocatul lui Michael Jackson

Doi dintre cei mai apreciaţi avocaţi din State vor lupta alături de Dominique Strauss-Kahn pentru respingerea acuzaţiilor de agresiune sexuală, tentativă de viol şi sechestrare de persoane.

Unul dintre ei, Benjamin Brafman, în vârstă de 62 de ani, l-a apărat pe Michael Jackson, suspectat de agresiune seaxuală asupra unui minor. Celăllt, William Taylor, este considerat unul dintre cei mai buni avocaţi specializaţi în drept penal din Washington, relatează Le Figaro în ediţia electronică.

William Taylor, în vârstă de 60 de ani, a mai fost de partea lui Strauss-Kahn şi în scandalul din 2008, când a fost acuzat de o economistă ungară, din echipa sa, la FMI.

Europa



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite