Permisele auto şi certificatele de înmatriculare pot fi primite prin poştă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Permisele auto şi certificatele de înmatriculare pot fi primite prin poştă
Permisele auto şi certificatele de înmatriculare pot fi primite prin poştă

Cetăţenii vor putea primi gratuit, prin poştă, începând de mâine, permisele de conducere şi certificatele de înmatriculare ale autoturismelor, informează Direcţia Regim Permise şi Înmatriculare a Vehiculelor.

Serviciul de curierat rapid este asigurat de Compania Naţională Poşta Rpmână SA, iar proiectul de livrare la domiciliu a actelor emise de Direcţia Regim Permise şi Înmatriculare a Vehiculelor va fi realizat în două etape.

În prima fază, începând cu data de 16 iulie, vor fi distribuite actele tuturor solicitanţilor din ţară, urmând ca până la sfârşitul anului şi cei din Bucureşti şi judeţul Ilfov să beneficieze de acest serviciu. Oficialii Direcţiei Regim Permise şi Înmatriculare a Vehiculelor spun că livrarea actelor la domiciliul solicitanţilor nu presupune costuri suplimentare.

Termenul de livrare este de cel mult 15 zile, iar dacă după acest termen actul nu a ajuns la solicitant din diverse motive, Direcţia Regim Permise şi Înmatriculare a Vehiculelor dă asigurări că va emite gratuit din nou actele.

Prin punerea în aplicare a acestui proiect, fiecare solicitant, fie că locuieşte în mediul rural sau urban, nu mai depinde de programul ghişeelor de eliberare şi nici nu mai este nevoit să se deplaseze la sediul serviciilor de profil.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite