Patru tineri ruşi s-au filmat în timp ce violau o fată de 18 ani

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Patru băieţi cu vârste cuprinse între 19 şi 23 de ani, copii ai unor ruşi care au foarte mulţi bani, s-au filmat în timp ce o violau pe o colegă de cămin dintr-un colegiu din sudul Londrei.

Oleg Ivanov, în vârstă de 23 de ani, Norayr Davtyan, de 22 de ani, Armen Simonyan, de 19 ani, şi Gregory Melnikov, de 23 de ani se aflau în Londra de două săptămâni şi au ademenit-o pe fată în camera lui Davtyan, acolo unde i-au oferit un pahar de whiskey, în care este posibil să fi fost puse droguri sau somnifere.

Fata a fost violată două ore şi jumătate, timp în care ea a fost adormită şi nu putea reacţiona, anunţă Daily Mail. „Vroiam doar să se oprească. Nu mă puteam trezi, nu mă puteam ridica, mă simţeam foarte obosită, nu puteam să fac nimic, nu îmi puteam mişca mâinile. Vroiam să mor, nu am fost de acord să întreţinem relaţii sexuale", a spus tânăra.

După ce i-au dat drumul, cei patru ruşi au sfătuit-o pe fată să nu vorbească despre cele întâmplate, deoarece tot ea va fi cea care se va simţi ruşinată. Aceasta nu i-a ascultat şi i-a povestit unei prietene prin ce a trecut, după care a mers la poliţie. Tinerii au negat acuzaţiile de viol, dar au fost găsiţi vinovaţi şi condamnaţi la închisoare.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite