UPDATE Luarea de ostatici de la Toulouse s-a încheiat cu bine

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Zona în care au fost luaţi ostaticii
Zona în care au fost luaţi ostaticii

Toţi cei patru ostatici au fost eliberaţi şi sunt în siguranţă în prezent. Poliţia a intervenit în forţă în bancă şi l-a prins pe agresor în timp ce acesta încerca să delanșeze un incendiu. Martori susţin că au auzit trei explozii.

Luarea de ostatici de la Toulouse s-a încheiat, autorul fiind arestat de forţele de ordine, anunţă presa franceză.

Autorul atacului ar fi fost rănit şi primeşte în prezent îngrijiri medicale.

Toţi cei patru ostatici au fost eliberaţi şi sunt în siguranţă în prezent.Poliţia a intervenit în forţă în bancă şi l-a prins pe agresor în timp ce acesta încerca să delanșeze un incendiu. Martori susţin că au auzit trei explozii.

Bărbatul înarmat a luat ostatici, miercuri dimineaţă, patru oameni, printre care şi directorul băncii. Agresorul susţine că face parte din al-Qaida, dar autorităţile sunt sceptice. Se pare că este vorba de fapt de un tânăr de 26 de ani care suferă de schizofrenie. El a fost internat la un moment dat într-un spital din Toulouse.

Surse din poliţie au spus că el ar fi luat ostaticii din motive religioase, dar nu au precizat care ar fi acestea.

Iniţial, autorităţile au crezut că este vorba de o tentativă de jaf eşuată.

UPDATE 13.34 Un bărbat înarmat a luat patru patru persoane ostatice într-o bancă din Toulouse, anunţă presa franceză. Printre victime se află şi directorul băncii. Agresorul susţine că este din al-Qaida şi a cerut să vină la faţa locului o echipă a trupelor speciale franceze.

Potrivit BBC News, cei patru ostatici ar fi fost ucişi. Însă presa franceză anunţă doar că s-au auzit focuri de armă, fără a vorbi despre morţi.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite