Palatul Élysée a fost invadat de şobolani

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Parisul este în tensiune în preajma turului decisiv al alegerilor prezidenţiale de mâine prin care se va stabili dacă Nicolas Sarkozy îşi va păstra fotoliul de la palatul Élysée sau va fi înlocuit de François Hollande. Dincolo de problemele legate de alegeri, Parisul se mai confruntă cu una: invazia şobolanilor.

Sediul preşedinţiei Franţei a fost invadat de şobolani, potrivit digi24.ro.

Ca urmare a temperaturilor crescute şi a înmulţirii şantierelor pariziene, rozătoarele au ieşit din subsoluri, iar societăţile de deratizare abia mai fac faţă apelurilor de la locatari, firme şi instituţii.

Şobolanii şi-au făcut apariţia în apartamente, în ministere, în restaurante, în staţiile de metrou. Rozătoarele au ajuns chiar în sediul administraţiei prezidenţiale, lucru confirmat chiar de şeful unei firme de deratizare, care primeşte tot mai frecvent cereri de la palatul Élysée.

Şobolanii au devenit însă rezistenţi la otrăvuri şi se înmulţesc foarte repede. Dincolo de maladiile pe care le pot transmite, rozătoarele provoacă şi pagube materiale şi ajung chiar să alunge turiştii.

Europa



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite