O pacientă bolnavă de cancer s-a trezit din morţi după 14 ore

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O franţuzoaică i-a şocat pe medici după ce a declarat că "a dormit minunat", deşi cu 14 ore in urmă fusese declarată "moartă clinic".

Potrivit telegraph.co.uk, medicii erau convinşi că Lydia Paillard, în vârstă de 60 de ani, e moartă, astfel încât le-au cerut permisiunea membrilor familiei să oprească aparatele la care era conectată. 

Dna Paillard a mers luni intr-o clinică din Bordeaux pentru tratamentul de chimioterapie, însă la scurt timp după ce i-au fost administrate picături şi pastile, s-a învineţit, a intrat în comă şi a fost declarată moartă.

În ciuda asigurărilor medicilor, fiii au refuzat ca mamei lor să i se oprească aparatele care o ajutau să respire, şi a fost transferată în altă aripă a spitalului. În acea după-amiază creierul doamnei Paillard a dat semne de activitate.

"Este un fel de miracol", a declarat Yves Noël, şeful Policlinicii de Nord Bordeaux. "Este o raritate. Unul din medicii care au examinat pacienta are 25 de ani de experinţă şi a identificat toate semnele morţii clinice. O posibilă explicaţie ar fi că doamna Paillard a avut o criză epileptică şi a leşinat." a mai spus acesta.

Europa



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite