Nicolas Sarkozy a mers să-şi vadă fiica înaintea întâlnirii cu Angela Merkel

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele francez Nicolas Sarkozy a mers de două ori, sâmbătă dimineaţă, la clinica La Muette din Paris, unde se află soţia sa Carla Bruni-Sarkozy şi fiica lor, Giulia, născută miercuri, relatează AFP, citat de Mediafax.

Şeful statului francez, care urmează să participe la acest sfârşit de săptămână la Bruxelles la un summit european crucial pentru zona euro, a petrecut mai mult de o oră la clinică sâmbătă dimineaţă şi s-a întors apoi la ora 12.45 (13.45 ora României).

Sarkozy a mers de mai multe ori la clinică, situată într-un cartier modern din Paris, de la naşterea fetiţei sale. "Am avut şansa să avem o bucurie foarte mare, toţi părinţii de aici pot înţelege bucuria noastră foarte profundă, o bucurie cu atât mai profundă cu cât este privată", a declarat el joi, în timpul unei deplasări în provincie.

Nicolas Sarkozy va avea o întrevedere, sâmbătă seara, la Bruxelles, cu Angela Merkel, cu o zi înainte de summitul european convocat pentru pregătirea unui răspuns la criza din zona euro.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite