Nicolas Sarkozy a fost externat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Nicolas Sarkozy a fost externat
Nicolas Sarkozy a fost externat

Nicolas Sarkozy a fost externat luni dimineaţă din spitalul Val-de-Grace din Paris, unde fusese internat duminică după ce i s-a făcut rău în timp ce alerga.  Sarkozy a avut "o noapte bună'', a declarat pentru AFP un apropiat al şefului statului.

Mai citeşte şi:

Sarkozy, internat de urgenţă

Preşedinţia franceză anunţă că Sarkozy a ieşit din spital pe propriile picioare şi că nu există "nici o cauză sau consecinţă cardiologică".

"Nicolas Sarkozy a avut o noapte bună. El iese din spital în cursul zilei" de astăzi, a declarat sursa citată de AFP, precizând că "preşedintele francez este supus unor ultime examene".

Potrivit medicilor care-l îngrijesc la spitalul Val-de-Grâce, Sarkozy a fost victima "unei indispoziţii din cauza efortului" fizic. "Medicii vorbesc de o indispoziţie de efort", a afirmat sursa citată.

Sarkozy (54 de ani) a fost spitalizat duminică, după cei i s-a făcut rău în timp ce făcea jogging.

Unul dintre apropiaţii săi, Patrick Balkany, a explicat că în cazul preşedintelui este vorba de "o indispoziţie vagală", ce poate antrena pierderea cunoştinţei pentru scurt timp, fără ca pacientul să fie în pericol.

Potrivit AP, Palatul Elysee a afirmat că preşedintele a fost ţinut sub observaţie cardiologică.

Radio France Info, citat de AP, a declarat că s-ar putea ca preşedintele să fie externat luni dimineaţa, în timp ce postul de televiziune LCI a relatat că Sarkozy va părăsi spitalul luni după-amiază.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite