Nicolas Sarkozy ameninţă un jurnalist care i-a insultat soţia: "O să-ţi sparg faţa!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ajuns la capătul nervilor, preşedintele francez Nicolas Sarkozy a ameninţat că îi va "sparge faţa" unui editor politic, după ce revista coordonată de acesta a sugerat într-un articol că soţia sa, Carla Bruni, ar fi o „devoratoare de bărbaţi".

Ameninţarea preşedintelui Nicolas Sarkozy a fost provocată de un articol publicat în revista "Le Point", intitulat "24 sfaturi pentru preşedinte înainte de căsătoria sa cu Mademoiselle Bruni".

Unul dintre cele 24 de sfaturi ar fi fost să "nu îi facă cunoştinţă soţiei sale cu Barack Obama, cu fiii lui, sau cu orice alt bărbat arătos".

Acest articol este o mizerie şi ar trebui să-ţi sparg faţa pentru ce ai scris, i-ar fi spus preşedintele Sarkozy jurnalistului francez într-o conversaţie care a durat 40 de minute. La rândul său, jurnalistul, Franz-Olivier Giesbert, ar fi întrebat: Mă ameninţaţi, domnule Sarkozy?.

Da, pentru că meriţi. Şi nu ştiu ce mă opreşte să te lovesc, i-ar fi răspuns preşedintele francez, potrivit publicaţiei britanice The Telegraph.

Nu aveţi motive să vă simţiţi insultaţi, nici dumneavostră, nici Carla Bruni, ar fi replicat acesta.

Sunt covins că v-aţi înfuria foarte tare dacă aş scrie şi eu că soţia dumneavoastră este o femeie uşoară care are relaţii cu toată lumea şi care ar vrea să întreţină relaţii sexuale cu copiii dumneavostră, ar fi adăugat Nicolas Sarkozy.

Revista noastră nu a sugerat niciodată că Carla Bruni ar fi o femeie uşoară, i-a replicat Giesbert.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite