Merkel nu poate garanta respectarea tuturor angajamentelor guvernului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Merkel nu poate garanta respectarea tuturor angajamentelor guvernului
Merkel nu poate garanta respectarea tuturor angajamentelor guvernului

Cancelarul Angela Merkel a declarat că nu poate oferi garanţii că toate angajamentele politice făcute de noul guvern pe care îl conduce vor intra în vigoare, întrucât acestea trebuie să primească aprobarea landurilor din Germania, relatează Reuters.

Acordul coaliţiei se menţine, însă intrarea sa în vigoare depinde de landuri, a afirmat Merkel într-un interviu pentru postul public de televiziune ARD. Vom încerca să ducem la bun sfârşit ceea ce am stabilit, însă nu există nicio garanţie, a atenţionat cancelarul.

Citiţi şi:


Merkel a afirmat, însă, că este încrezătoare că noua coaliţie pe care o conduce va simplifica sistemul fiscal german, chiar dacă detaliile încă nu au fost puse la punct.

Da, sunt foarte sigură că acest lucru va veni. Aşa am stabilit,
a spus Merkel.

Parlamentul german a reales-o pe Angela Merkel, miercuri, cancelar al Germaniei pentru un mandat de patru ani, la o lună după ce conservatoarea a câştigat alegerile naţionale.

Merkel, în vârstă de 55 de ani, va fi cancelar în cadrul unei coliţii de centru-dreapta între Partidul Creştin-Democrat, partidul său, şi liberalii din FDP.

Noua coaliţie a promis o reformă a sistemului sanitar, mai mult suport pentru familii şi reducerea impozitelor

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite