Doi morţi şi şase răniţi într-un incident naval, la Marsilia

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Vasul de croazieră avea la bord 1.350 de pasageri şi 580 de membrii ai echipajului
Vasul de croazieră avea la bord 1.350 de pasageri şi 580 de membrii ai echipajului

Un val uriaş a lovit astăzi, la ora 15:30, în "Golful Leilor", nava cipriotă de croazieră "Louis Majesty", care avea la bord 1.350 de pasageri şi 580 de membrii ai echipajului. În momentul impactului două persoane au decedat, iar alte şase au fost rănite.

Vasul de croazieră "Louis Majesty", care a ridicat ancora astăzi la ora 15:30 şi a părăsit portul francez Marsilia cu destinaţia Barcelona a fost avariat de un val uriaş format instantaneu. Mai multe geamuri de la prora au fost spulberate în momentul impactului.

Ambarcaţiunea avea la bord 1.350 de pasageri şi 580 de membrii ai echipajului. În momentul incidentului, neaşteptat date fiind condiţiile meteo favorabile, mai mulţi pasageri care se aflau pe punte au fost izbiţi de pereţii vasului.

În urma impactului şase persoane au fost grav rănite, iar alte două au decedat pe loc. Purtătorul de cuvânt al Marinei Comerciale din Grecia a declarat pentru presă că " victimele nu sunt cetăţeni greci" , dar nu a oferit alte informatii despre naţionalitatea sau sexul victimelor. Vasul de croazieră ar fi trebuit să sosească la Barcelona în aceasta seară la ora 20:30 (ora Spaniei).

Vezi AICI cum s-a încheiat ciudatul incident naval

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite