Laburiştii, sfătuiţi să comunice electoral pe Twitter

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Laburiştii, sfătuiţi să comunice electoral pe Twitter
Laburiştii, sfătuiţi să comunice electoral pe Twitter

Cel mai influent parlamentar britanic pe Twitter, Kerry McCarthy, a fost numit purtător de cuvânt al Partidului Laburist pe probleme de campanii "new media", adică pe reţelele sociale de comunicare online.

Mai citiţi şi:


McCarthy va trebui să îi convingă pe laburişti să folosească noile tehnologii pentru a-i iniţia un nou tip de campanie electorală, pe site-ul de microblogging Twitter.


Potrivit The Guardian, Kerry McCarthy, membră a parlamentului britanic, se referă la alegerile din 2010 cu sintagma "primele alegeri media, iar mesajele sale sunt urmărite în mod constant de peste 1.600 de persoane.

Într-un interviu publicat pe site-ul LabourList, McCarthy a declarat că toţi candidaţii partidului său trebuie să înceapă să îşi construiască o "garanţie online", deoarece electorii vor căuta din ce în ce mai mult părerile parlamentarilor despre subiecte importante pe internet.

Partidul Laburist foloseşte în prezent site-ul de microblogging Twitter pentru a promova sistemul naţional de sănătate (NHS). Subiectul numit "we love NHS" ("iubim sistemul naţional de sănătate") a înregistrat din ce în ce mai mulţi vizitatori, printre primii numărându-se prim-ministrul britanic Gordon Brown şi soţia sa. Subiectul a devenit atât de popular, încât în urmă cu câteva zile site-ul a fost întrerupt din cauza numărului mare de vizitatori.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite