Jos textila pentru prinţul Harry!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După ce fotografiile în care prinţul Harry al Marii Britanii apare nud la o petrecere de hotel din Las Vegas, mai mulţi britanici au avut o iniţiativă cel puţin surprinzătoare prin care îi arată membrului familiei regale că sunt alături de el.

"Susţineţi-l pe prinţul Harry cu un salut în pielea goală" este iniţiativa unui fost militar în vârstă de 28 de ani, care le-a cerut membrilor armatei britanice să pozeze nud, păstrând totuşi un minimum de decenţă, pentru a-l sprijini pe membrul familiei regale. Prinţul Harry face parte din armata britanică, fiind pilot de elicopter.

Potrivit site-ului salute4harry.co.uk, dedicat de asemenea acestei iniţiative, în mai puţin de 72 de ore grupul de susţinere de pe Facebook a adunat peste 11.000 de aprecieri (like-uri).

Cei de la Salute4Harry şi-au făcut şi un cont pe Twitter şi au şi un hashtag #Salute4Harry, cu ajutorul căruia utilizatorii reţelei de socializare se pot uni cauzei.

Poze din grupul de susţinere al prinţului Harry

Vezi aici câteva dintre fotografiile postate pe grupul de susţinere a prinţului Harry!

Atât pe Facebook, cât şi pe Twitter zeci de bărbaţi, femei şi copii au postat poze cu ei, mai mult sau mai puţin îmbrăcaţi, acoperindu-şi zonele intime cu diverse obiecte.

Prinţul Harry a reintrat în atenţia presei tabloide după ce, la sfârşitul săptămânii trecute, publicaţia "The Sun" a publicat mai multe fotografii în care acesta apărea nud, în timpul unei partide de "biliard pe dezbrăcate".

Palatul Buckingham a confirmat faptul că bărbatul care apare complet gol în cele două fotografii este prinţul Harry şi încearcă din răsputeri în aceste zile să reducă pagubele deja produse, care afectează serios imaginea casei regale britanice.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite