Jaf la o bancă din Doneţk: cinci morţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sucursala Privatbank din Doneţk, după jaf
Sucursala Privatbank din Doneţk, după jaf

Cinci persoane au fost ucise, joi, într-un atac care a vizat o bancă din oraşul ucrainean Doneţk (est), a comunicat poliţia locală. Hoţii au reuşit să fugă cu toţi banii din casele cu numerar.

„Au fost găsite cinci cadavre. O echipă de anchetatori s-a deplasat la faţa locului", a declarat Olga Pocikalova, purtătorea de cuvânt a poliţiei.
Persoane rămase neidentificate au atacat o filială a celei mai mari bănci ucrainene, Privatbank.

Agenţia de securitate a băncii a precizat că trei angajaţi şi un gardian se numără printre victime, iar hoţii au reuşit să fugă cu toţi banii din casele cu numerar.

Identitatea celei de-a cincea victime nu este cunoscută până în prezent, însă ar putea fi vorba de un client sau un martor ocular, a mai spus purtătoarea de cuvânt.

„Un alt gardian a ajuns după două sau trei minute de la atac, însă totul se terminase. Hoţii au fugit cu toţi banii care erau în casele cu numerar", a declarat purtătorul de cuvânt al agenţiei.

Este al doilea jaf din Ucraina care se soldează cu victime, în decurs de o lună, notează Ria Novosti. La 12 decembrie, doi indivizi cu feţele acoperite au spart o filială a băncii Credit Agricole omorând o persoană şi rănind alte două. Hoţii au plecat cu o sumă totală de 180.000 de dolari în diverse valute.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite