VIDEO Italia: O mamă află, în direct, că fiica sa a murit

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mama adolescentei Sarah Scazzi, la aflarea tragediei
Mama adolescentei Sarah Scazzi, la aflarea tragediei

O întâmplare incredibilă creează stare de şoc în rândul opiniei publice din Italia. Mama unei adolescente a aflat, în direct, în cadrul unui reality-show despre persoane dispărute că fiica sa a murit. 

Concetta, mama fetei decedate a aflat totul, miercurea trecută, în cadrul emisiunii "Chi l'ha visto", difuzată pe postul italian Rai Tre. Femeia a fost sunată în timpul reality-showului specializat pe anchete despre persoane dispărute şi, în faţa a trei milioane de telespectatori, i s-a dat cumplita veste. Mama îndurerată rămâne fără cuvinte timp de 11 minute.

Citeşte şi:
Italia în stare de şoc: „Am violat-o după ce am ucis-o!"

O menajeră româncă, suspectă de serviciu în dispariţia unei adolescente de 15 ani

Tânăra Sarah Scazzi, în vârstă de 15 ani, a fost răpită, violată şi ucisă chiar de unchiul său, a arătat ancheta condusă de echipa italiană.

Pe durata anchetei televizate însă, principala suspectă a fost menajera familiei, o româncă. Toate suspiciunile se îndreptau asupra româncei, până la aflarea adevărului.

Mass media italiană s-a grăbit să reia aceste acuzaţiile şi să o transforme pe româncă în principalul suspect.

Ulterior, unchiul victimei a mărturisit, în faţa anchetatorilor, cum a ucis-o pe adolescentă şi, ulterior, a violat-o. Află mai multe AICI

Vezi VIDEO din timpul emisiunii

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite