Băsescu l-a rechemat în ţară pe ambasadorul României în Italia

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ambasadorul Răzvan-Victor Rusu a fost criticat de preşedintele Băsescu
Ambasadorul Răzvan-Victor Rusu a fost criticat de preşedintele Băsescu

Preşedintele Traian Băsescu a semnat, marţi, rechemarea ambasadorului român la Roma, despre care şi-a exprimat, recent, nemulţumirea legată de absenţa acestuia de la un eveniment de Ziua naţională a României care a avut loc în Capitala Italiei.

Preşedintele Traian Băsescu a semnat, marţi, decretul privind rechemarea lui Răzvan-Victor Rusu din calitatea de ambasador extraordinar şi plenipotenţiar al României în Republica Italiană, în Republica Malta şi în Republica San Marino.

Recent, preşedintele l-a criticat dur pe ambasadorul Răzvan Rusu, spunând că a văzut într-o emisiune TV că acesta nu a fost prezent, de Ziua Naţională, la Roma, la un spectacol la care au participat 7.000 de români.

„E foarte uşor să fii un mai bun ambasador decât ambasadorii noştri. Vă spun şi ce am văzut : Ziua Naţională a României, 7.000 de români la Roma adunaţi la un spectacol...Primarul Romei a fost. Ambasadorul român însă nu", a spus Băsescu, exprimându-şi speranţa că ambasadorul Rusu se va întoarec până de sărbători acasă.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite