Hoţi români, daţi de gol de mirosul urât

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Trei bărbaţi, cetăţeni români şi unguri, suspectaţi de furt în Austria, au fost prinşi de poliţia locală după mirosul urât pe care-l emanau şi după hainele murdare pe care le purtau...

Agenţii de poliţie austrieci din Nickelsdorf i-au luat în vizor pe cei trei bărbaţi, cetăţeni români şi ungari, pentru că erau murdari şi miroseau extrem de urât, relatează postul de televiziune ORF.

Poliţia a găsit în camioneta cu care se deplasau cei trei patru anvelope şi un ax de tractor precum şi un utilaj de siloz, care valorau circa 9.000 de euro.

Nu au fost plătiţi

Bărbaţii au dat explicaţii contradictorii cu privire la obiectele din maşină şi nu le-au putut oferi dovezi poliţiştilor austrieci că ei sunt proprietarii lor. Motiv pentru care au fost reţinuţi. În cadrul interogatoriului a reieşit că suspecţii, cu vârste între 29 şi 45 de ani, au muncit la o fermă din St Peter an der Au, şi că angajatorul nu i-a plătit. Acesta din urmă le-ar fi datorat fiecăruia câte 3.500 de euro. Bărbaţii au declarat că au luat cu ei ce au găsit ca să-şi recupereze pierderea.

Ţinuţi în frig şi în mizerie

Ei s-au plâns poliţiştilor austrieci că angajatorul i-a lăsat să doarmă într-o cameră fără căldură şi insalubră. Autorităţile îl anchetează pe angajatorul acuzat de ,,exploatare a unor străini"

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite