Germania: Un mort şi zece răniţi în urma unor furtuni violente

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O persoană a murit şi alte zece au fost rănite, luni, în vestul Germaniei, în urma unor furtuni violente care au blocat şi o parte a traficului feroviar, au anunţat autorităţile locale, citate de AFP.

Un bărbat în vârstă de 47 de ani a murit după ce a fost lovit de un copac căzut la Nordhorn, în Saxonia Inferioară, iar o fată în vârstă de 15 ani a fost grav rănită de crengile unui copac la Wesel.

Circulaţia trenurilor regionale în unele zone din Rhenania de Nord - Westphalia şi din Saxonia Inferioară a fost întreruptă din cauza vântului violent şi a arborilor căzuţi peste şine.

La Mönchengladbach, în vestul Germaniei, patru copii au fost răniţi de căderea unor crengi, iar un şofer a fost rănit după ce un copac a căzut peste maşina sa, la Aix-la-Chapelle, la graniţa cu Belgia. La Bonn, o femeie în vârstă de 62 de ani a fost grav rănită de o barieră, desprinsă din cauza vântului.

O tornadă a provocat rănirea mai multor persoane aflate într-un camping din insula Helgoland, situată în Marea Nordului

Furtunile s-au declanşat după mai multe zile de caniculă, cu temperaturi care s-au apropiat de 40 de grade, atingând recorduri istorice.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite