George Clooney, propus ca martor în procesul lui Berlusconi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Actorul american George Clooney a fost propus, de către avocaţii lui Silvio Berlusconi, ca martor în procesul „Rubygate", în care premierul italian este acuzat că a întreţinut relaţii sexuale cu o minoră.

George Clooney figurează, alături de iubita sa, Elisabetta Canalis, pe lista martorilor deoarece marocana Karima El Mahroug (Ruby), a afirmat că i-a văzut pe cei doi la vila Arcore, ce îi aparţine lui Silvio Berlusconi. „I-am propus ca martori, printre alţii, pe George Clooney, dar şi pe câţiva miniştri, precum Franco Frattini, Mara Carfagna sau Maria Stella Gelmini", a spus avocatul premierului italian.

Conform presei internaţionale, actorul a răspuns acestor declaraţii prin intermediul unui comunicat de presă. „Mi se pare ciudat, pentru că nu m-am întâlnit cu Berlusconi decât o singură dată, şi asta pentru a încerca să obţin un ajutor pentru Darfur", a spus George Clooney.

O altă vedetă internaţională care figurează pe lista tinerei este fotbalistul Cristiano Ronaldo, deoarece marocana a precizat că i s-au oferit 4.000 de euro pentru a-l întâlni pe fotbalist într-o discotecă din Milano şi pentru a petrece o noapte cu el.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite