Guvernul nu va mări taxele în următoarele luni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Românii care locuiesc în Spania trebuie să stea liniștiți pentru că nu se vor confrunta cu creșteri ale impozitelor în următoarele luni. Cel puțin așa a declarat astăzi secretarul de Stat al Ministerului de Finanțe și Bugete, Carlos Ocaña.

Secretarul de Stat al Ministerului de Finanțe și Bugete, Carlos Ocaña, i-a asigurat astăzi pe cetățeni că, pe termen scurt și mediu, Guvernul nu va lua măsuri de mărire a impozitelor, decât cele deja stabilite, și nici nu va efectua "mari schimbări fiscale", anunță Europa Press.

"În ceea ce-i privește pe cetățeni, le-am explicat deja care este efortul maxim pe care li-l cerem pentru a ajuta la reducerea deficitului. Nu vor mai fi schimbări timp de câteva luni bune", a declarat Ocaña, care a precizat că, în ciuda tuturor zvonurilor, Guvernul nu se gândește să modifice taxele speciale privind țigările și carburanții.

El a insistat spunând că, în viitorul apropiat, cetățenilor nu li se va mai cere să facă eforturi tributare mari, pentru a se reduce deficitul public al țării.

Totodată, secretarul de Stat a reamintit că în câteva zile administrațiilor publice le va fi prezentat un plan de austeritate prin care se vor stabili măsurile care trebuiesc impuse pentru ca Spania să-și reducă deficitul începând de anul acesta și până în anul 2013.

Vezi pe adevarul.es ce a declarat Carlos Ocaña în legătură cu micșorarea taxei pe venitul personal al muncitorilor particulari.

Europa



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite