VIDEO Soţia ministrului francez al Educaţiei s-a sinucis

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Soţia ministrului francez al Educaţiei Naţionale Luc Chatel, Astrid Herrenschmidt, s-a sinucis duminică dimineaţă la domiciliul său. Se pare că femeia s-a spânzurat.

„Ministrul Luc Chatel confirmă drama personală care s-a întâmplat în această dimineaţă. El cere respectarea vieţii private pentru copiii săi, familia sa, pentru el însuşi", scrie ministrul într-o declaraţie citată de AFP.

Cadavrul, găsit de mamă

Corpul neînsufleţit al soţiei ministrului a fost găsit la domiciliul său din Boulogne-Billancourt, la periferia Parisului. Potrivit unei surse apropiate dosarului, mama lui Astrid Herrenschmidt este cea care a găsit cadavrul.

Avea patru copii

Astrid Herrenschmidt, care provenea dintr-o mare familie de industriaşi, s-a căsătorit cu Luc Chatel în 1991. Cuplul are patru copii.

Examinarea medico-legală, hotărâtoare

Maniera în care soţia lui Chatel şi-a pus capăt zilelor rămâne ,,nedeterminată", a precizat sursa apropiată dosarului, în timp ce surse din poliţie au evocat o sinucidere prin spânzurare. Examinarea medico-legală a corpului femeii este prevăzută pentru luni.

VIDEO

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite