VIDEO Fotografii nepublicate de la moartea prinţesei Diana vor fi dezvăluite într-un documentar

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un documentar despre accidentul auto care i-a fost fatal prinţesei Diana şi iubitului ei, Dodi Al Fayed, va fi prezentat în această săptămâbă la Cannes, iar în cadrul acestuia vor fi prezentate fotografii de la moartea celor doi.

„Unlawful Killing" (Ucidere ilegală), un lungmetraj de 90 de minute, a fost sponsorizat de către actorul Keith Allen şi de Mohamed Al Fayed, tatăl lui Dodi. Conform afirmaţiilor regizorului acestui film, mai multe poze realizate imediat după accident şi nepublicate vor fi arătate în întreaga lume, mai puţin în Marea Britanie. „Filmul dezvăluie faptul că British Establishment a ascuns lucruri importante pe timpul anchetei de şaseluni. Documentarul lui Keith Allen recrează momentele cheie din anchetă şi demonstrează cum dovezi esenţiale au fost ascunse de public, cum familia regală a fost scutită de la a da dovezi şi cum jurnaliştii, în special cei de la BBC, au raportat evenimentele eronat în mod sistematic", se arată în descrierea filmului de pe site-ul oficial.

Keith Allen a precizat că televiziunile din Marea Britanie nu au dorit să cumpere acest film decât dacă era cenzurat drastic, ceea ce nu i-a convenit regizorului. „Decât să măcelărească filmul, îl arătăm în Franţa, apoi în America, şi oriunde în lume, exceptând Marea Britanie. Este o poveste despre cum a fost dezamăgită lumea şi conţine imagini cu Diana care spune că familia regală vroia să o închidă într-o instituţie de boli mintale", a spus acesta.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite