Federaţia Bulgară de Fotbal, supărată din cauza concertului Madonnei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Federaţia Bulgară de Fotbal, supărată din cauza concertului Madonnei
Federaţia Bulgară de Fotbal, supărată din cauza concertului Madonnei

Federaţia Bulgară de Fotbal a ripostat vehement după concertul Madonnei, din cauza stării gazonului de pe stadionul Vasile Levski din Sofia. Oficialii sunt deranjaţi de faptul că echipa naţională va evolua în preliminariile CM din 2010, pe acest teren, împotriva Muntenegrului. Federaţia nu a avut "milă", nici chiar dacă în timpul concertului, din cauza oboselii, Madonna a leşinat de două ori.

"E o ruşine ceea ce s-a întâmplat. Gazonul a fost foarte afectat, iar în unele locuri practic nu mai este deloc iarbă. Data meciului cu Muntenegru din preliminarii era stabilită de peste un an şi jumătate. Polonia a organizat un astfel de concert pe un aerodrom, dar noi l-am pus repede pe stadionul naţional", a precizat directorul sportiv al federaţiei, Nasko Sirakov.

Pentru a putea rămâne în lupta pentru calificare la turneul final din Africa de Sud, Bulgaria trebuie să câştige meciul cu Muntenegru. Din păcate pentru ei, până la disputarea partidei, stadionul nu va putea fi refăcut, iar Federaţia Bulgară de Fotbal nu poate schimba locul de disputare al meciului.

Madonna a concertat sâmbătă la Sofia, pe stadionul naţional Vasile Levski, eveniment la care au participat peste 55.000 de persoane.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite