FOTO Fata unor milionari englezi, printre hoţii care au devastat Londra

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Laura Johnson, o fată de doar 19 ani şi fiică a unor milionari, a fost reţinută de autorităţile londoneze, fiind acuzată că în timpul violenţelor din Anglia a jefuit un magazin.

Poliţia din Londra a arestat mai multe persoane care sunt vinovate de incidentele care au loc în Anglia în aceste zile, o mare parte dintre huligani fiind adolescenţi. Printre persoanele reţinute se află şi Laura Johnson, care a ajuns la tribunal sub acuzaţia de furt. Tânăra a fost prinsă în timp ce se afla într-un autoturism plin cu electronice, ţigări şi alcool, care valorau aproximativ 6.000 de lire sterline şi erau furate.

Reprezentanţii poliţiei londoneze au afirmat că adolescenta plecase dintr-un magazin din Charlton, Londra, care fusese jefuit de huligani. Autorităţile engleze au fost luate prin surprindere atunci când au aflat că părinţii tinerei sunt milionari şi locuiesc într-o casă estimată la un milion de lire sterline şi care este prevăzută cu gard electric de protecţie, iar în curte are un teren de tenis.

image

Laura a negat că ar fi furat ceva, iar părinţii ei au refuzat să comenteze acest incident. „Sunt o familie liniştită, respectabilă. Niciunul dintre ei nu a fost implicat în ceva ilegal până acum", au spus vecinii.

image
image
Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite