Un concurent de la X Factor din Marea Britanie a fost închis pentru jaf. Victima: "Nu-l votaţi"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Derry Mensah, participant la concursul de talente muzicale X Factor din Marea Britanie, ar putea pierde marea finală din cauza trecutului său pătat. După ce sâmbăta trecută i-a cucerit pe arbitrii, dar şi publicul,  cu melodia lui Usher "Can you help me", tânărul de culoare va trebui să facă un efort dublu pentru a fi iertat de susţinători, dar mai ales de victima pe care a jefuit-o în urmă cu 3 ani.

Când l-a văzut la televizor pe Derry Mensah, la emisiunea care caută talente muzicale, cât de bine se dă pe lângă arbitri şi public, Luke Herron s-a hotărât să spună lumii întregi cine este tânărul de culoare, aşa cum l-a cunoscut el.

În urmă cu mai bine de trei ani, pe când avea doar 15 ani şi se întorcea cu un tren târziu din vizită de la tatăl său şi de la nişte prieteni, Luke a fost "încolţit" de Derry, somându-l să-i dea telefonul şi ceasul dacă nu vrea să-l facă subiect de "ştirile de la ora 10" ."M-a urmărit prn tot trenul. Prima dată am refuzat să i le dau. Aveam un telefon nou Nokia N91 şi un ceas Rolex pe care mi-l cumpărasem din banii primiţi la ziua mea când am împlinit 14 ani. Mi-a mai spus o dată să i le dau, moment în care a băgat mâna într-o geantă pe care o căra după el. Am crezut că ar putea avea un pistol, astfel că m-am supus", povesteşte tânărul, potrivit Daily Mail.

"Apoi şi-a sunat prietenii şi s-a lăudat că a jefuit un copil de Rolex şi un telefon", a adăugat victima, care se teme şi acum să mai meargă singur cu transportul în comun. "Am crezut că o să mor în noaptea aceea. Nu vreau să-i văd poza mare în ziare după X Factor. Când mi-am dat seama că el e cel care m-a jefuit în acea seară, toate amintirile mi-au revenit ca şi când s-ar fi întâmplat ieri. În timpul reprezentaţiei de la concurs s-a purtat foarte frumos cu juriul, dar oamenii trebuie să ştie cum a fost el cu adevărat şi ce efect a avut asupra mea. Sper să nu-l voteze nimeni" a mai spus Luke.

Participantul la X Factor a fost prins şi arestat  pentru 18 luni, la începutul anului 2009. A fost eliberat după 9 luni pentru bună purtare. El a declarat că închisoarea l-a făcut să se lase de activităţile sale mai puţin creştineşti şi să se concentreze pe muzică.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite