FOTO Confruntări interetnice la Milano, după ce un latino-american a ucis un egiptean

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Uciderea unui tânăr egiptean de către un latino-american a provocat, sâmbătă seară, confruntări interetnice violente pe străzile unui cartier din Milano, locuit în majoritate de imigranţi, transmite Agerpres.

Tânărul de 19 ani a fost înjunghiat mortal în timpul unei încăierări în autobuz, izbucnită între trei egipteni şi cinci latino-americani, relatează agenţiile italiene de ştiri. Tragicul incident a provocat o revoltă a egiptenilor, care au ieşit pe străzi şi au atacat mai multe magazine aparţinând unor imigranţi proveniţi din America Latină.



Via Padova, cunoscută ca strada imigranţilor din Milano, arăta sâmbătă seară ca după război, cu vitrine sparte, maşini şi motociclete răsturnate, relatează ANSA. Pe străzile laterale, grupuri formate din zeci de egipteni înarmaţi cu bâte căutau imigranţi peruani şi ecuadorieni, pentru a răzbuna moartea conaţionalului lor.

În urma intervenţiei forţelor de ordine, protestatarii au fost dispersaţi, dar o parte dintre ei s-au regrupat în zona Consulatului Egiptului la Milano, relatează agenţia de ştiri Adnkronos.

Autorii agresiunii soldate cu moartea tânărului de 19 ani sunt căutaţi de poliţişti, mai mulţi martori fiind audiaţi în încercarea de a-i identifica.

image
Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite