VIDEO Englezii sunt solidari cu românii în cazul salvării cailor de la Letea. Vor protesta la Londra împotriva cruzimii faţă de animale

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Presa şi populaţia europeană nu au rămas indiferente la evenimentele care au avut loc în ultimele zile în România, persoanele din întreaga lume fiind solidare cu voluntarii care încearcă să salveze caii din Deltă.

Mai multe organizaţii din Marea Britanie au anunţat că vor protesta la 26 mai, în faţa Ambasadei României la Londra, împotriva cruzimii şi indiferenţei faţă de animale, ca urmare a incidentelor de la Letea.

Organizatorii au dorit să arate întregii lumi ce mentalitate au românii faţă de animale şi au postat pe internet şi un filmuleţ în care un cal este lovit cu cruzime de către stăpânul său.

Englezii nu sunt singurii care vor să tragă un semnal de alarmă despre evenimentele din România şi brutalitatea faţă de animale din ţara noastră. Şi belgienii de la publicaţia De Standaard au relatat despre acest subiect, dar şi spaniolii de la agenţia de presă EFE au realizat două materiale despre caii de la Letea. „50 de cai sălbatici dintr-o rezervaţie ocrotită au fost duşi la măcelărie ca să fie făcuţi salam", a titrat publicaţia belgiană.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite