Duster: "Românii ar face orice numai să nu îşi repare gropile"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Glumă sau realitate, noul model Dacia Duster este o maşină de teren accesibilă, care oferă siguranţă, putere şi costuri reduse - astfel a fost văzută noua lansare a companiei române de la Geneva de presa străină.

Dacia a continuat să redefinească peisajul automobilelor în acest an la Salonul de la Geneva, cu lansarea celui de-al şaselea său model, Dacia Duster, un SUV compact, scrie Offaly Express.

Citiţi şi:

FOTO VIDEO Duster, ieftin, dar sărac în dotări

Dacia întră pe piaţa britanică în 2012, cu SUV-ul Duster

Micutul A1 al celor de la Audi, lansat la salonul de la Geneva va ajunge in toamna in Romania

Maşina este un automobil foarte accesibil care presupune costuri de întreţinere reduse. În Europa, Duster va putea fi achiziţionat începând de la 11.900 de euro versiunea  4x2 şi de la 13.900 de euro versiunea 4x4, din martie 2010. Oferă performanţă de neîntrecut, echipamente şi spaţiu interior pe măsura preţului. (..) Este dură, oferă siguranţă şi este uşor de folosit.

Duster este un autovehicul cu ambiţii internaţionale, atât din punct de vedere al producţiei, cât şi al pieţelor de desfacere, fiind lansată treptat pe diverse pieţe globale, sub marca Dacia sau Renault.

Cu Duster, Dacia demonstrează că este posibilă producerea unui autovehicul de teren, care nu este numai funcţional, ci şi accesibil şi poate în acelaşi timp să respecte mediul înconjurător.Compania românească şi-a demonstrat încă o dată "abilitatea de a gândi în afara cutiei", mai scrie Offaly Express.

Disponibilă în varianta pe benzină sau diesel, comsumul de carburanţi în cazul Daciei Duster va fi mai mult decât rezonabil, iar realul avantaj al noii lansări Dacia este preţul foarte accesibil, titrează site-ul Auto123.com.

Duster rămâne credincios filosofiei şi valorilor brandului. Comparativ cu preţul maşinii, spaţiul interior pe care îl oferă nu suportă concurenţă. Acelaşi lucru îl putem spune şi despre consum, mentenanţă, nivelul ridicat de siguranţă. Dacia Duster întruchipează perfect valorile brandului românesc privind accesibilitatea şi siguranţa, şocând în acelaşi timp piaţa, unul dintre detaliile care au ajutat reputaţiei companiei.

O analiză pozitivă a noului model Dacia găsim şi pe site-ul The Auto Channel, care evidenţiază principalele atuuri ale SUV-ului: puterea şi siguranţa.

Proiectul Duster a pornit de la o premisă simplă: nevoia reală manifestată la nivel global de un 4x4 confortabil, robust şi accesibil. În Europa, succesul Dacia a demosntrat că există o piaţă pentru maşinile moderne şi sigure.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite