"Doamna de Fier" şi-a fracturat un braţ

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Margaret Thatcher a fost spitalizată vineri după ce şi-a fracturat un braţ căzând în locuinţa ei din Londra, a anunţat un purtător de cuvânt, relatează Reuters.

MAI CITEŞTE ŞI:

Cine este Margaret Thatcher?


Politiciana conservatoare, care şi-a câştigat renumele de "Doamna de Fier" în cei 11 ani la putere, va rămâne în spital peste noapte, ca măsură de precauţie.

"A căzut vineri dimineaţă şi s-a rănit la un braţ, acum este în spital"
, a declarat Mark Worthington.

Thatcher, 83 de ani, prima femeie premier a Marii Britanii, a avut mai multe incidente medicale de când a părăsit funcţia, în 1990. A suferit câteva accidente cerebrale minore în 2001 şi 2002 şi a anulat câteva evenimente la care urma să ia parte câteva luni mai târziu, din cauza unei afecţiuni a cărei natură nu a fost precizată.

În martie 2008, Thatcher a fost dusă la spital pentru analize, după ce i s-a făcut rău în timpul unui dineu în Camera Lorzilor. De asemenea, în 2005 a fost spitalizată după ce a cuprins-o ameţeala în timp ce se afla la coafor.

Margaret Thatcher a venit la putere în 1979 şi a fost realeasă în 1983 beneficiind de un val de patriotism, după ce a trimis o unitate a marinei pentru a prelua controlul asupra insulelor Falkland ocupate de Argentina.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite