Descoperire macabră în trenul de aterizare al unui avion British Airways

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Corpul unui pasager clandestin a fost găsit, joi, în aeroportul londonez Heathrow, în trenul de aterizare al unui avion al British Airways venit din Africa de Sud, potrivit companiei britanice, relatează AFP.

"Suntem în contact cu autorităţile sud-africane şi cu aeroportul din Cap după ce a fost descoperit un trup neînsufleţit în trenul de aterizare al unui avion", a declarat British Airways, menţionând că acesta este "un incident foarte rar".

Naţionalitatea şi vârsta persoanei decedate nu au fost menţionate, scrie Mediafax.

"Nu este vorba despre un pasager sau vreun membreu al echipajului", a declarat purtătorul de cuvânt al poliţiei britanice. Acest "deces nu este considerat drept suspect", a menţionat acesta, adăugând că o anchetă a fost demarată.

Societatea aeroporturilor din Africa de Sud (ACSA) a declarat la rândul său că un bărbat a escaladat împrejmuirea aeroportului din Cap, miercuri seara, în jurul orei locale 20.40 (21.40, ora României).

"Reprezentanţii aeorportului au reacţionat imediat, un agent de securitate a încercat să îl prindă pe acest bărbat care alerga în direcţia unui avion al British Airways pregătit pentru decolare". Dar "dim motive de siguranţă, agentul nu a putut să se apropie de avion", potrivit unui comunicat al ACSA.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite