VIDEO Cum a convertit Gaddafi trei tinere ale lui Berlusconi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Liderul libian, Muammar Gaddafi, a predat aseară precepte din Coran în faţa a 300 de tinere italience plătite să-l asculte. Pe unele chiar le-a convins să poarte vălul islamic.

Sosit aseară cu un zbor special de la Tripoli, Muammar Gaddafi a fost întâmpinat pe aeroportul din Roma, de ministrul italian de Externe, Franco Frattini. El a fost apoi condus la reşedinţa ambasadorului libian la Roma unde a ţinut un discurs despre Coran şi învăţăturile Islamului, în faţa a 300 de top-modele, alese una şi una dar îmbtrăcate decent.

Tinerele adunate de agenţie de modelling au fost plătite - nu se ştie cu ce sumă - ca să asiste la orele ţinute de liderul libian. „A fost o întâlnire cu advărat frumoasă. Gaddafi a fost foarte degajat şi ne-a făcut cadou câte un Coran", a declarat una dintre participante.

Trei au plecat cu feregea pe cap

Alte tinere au declarat presei italiene că liderul libian a spus în discursul său că religia creştină este nesemnificativă în istoria omenirii. Potrivit ziariştilor de la Roma, Gaddafi a consvins trei top-modele să se convertească la islamism.

Muammar Gaddafi, cunoscut pentru excentricităţile sale este însoţit în vizita sa la Roma, unde are întrevedere cu premierul Silvio Berlusconi, de 30 de cai pur sânge, care vor defila în seara aceasta cu ocazia serbarii Tratatului de amicitie italo - libian.

Parada cailor va fi urmată de defilarea carabinierilor italieni. Programul nu surpinde pe nimeni având în vedere că Muammar Gaddafi este un pasionat al echitaţiei, timpul liber petrecându-şi-l frecvent călărind. El organizează în fiecare an de ziua Revoluţiei, concursuri de echitaţie. 

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite