O româncă şi fiul ei de trei ani, ucişi cu bestialitate în Germania

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţia din Germania se află pe urmele unui bărbat suspectat că şi-a ucis propriul copil şi fosta soţie (36 ani), de naţionalitate română.

Corpurile neînsufleţite ale celor doi au fost găsite pe 30 august, în subsolul unui bloc de locuinţe din Rosenheim,  după ce vecinii, care au crezut că familia a fost prădată de hoţi, au chemat poliţia.

În schimb, oamenii legii au găsit un copil de trei ani, spânzurat, alături de mama bătută până a rămas fără suflare, relatează cotidianul german Abendzeitung.

Alţi doi copii, de 16 şi 13 ani, pe care Lăcrămioara îi avea dintr-o căsnicie anterioară, au scăpat de furia tatălui numai pentru că în acest week-end se aflau în grija rudelor, au declarat poliţiştii.

Potrivit presei locale, Franz Muller în vârstă de 48 de ani, un neamţ din România, a divorţat de româncă în urmă cu un an, după ce a fost eliberat din închisoare. El a fost condamnat în trecut pentru violenţă excesivă şi, potrivit vecinilor, Muller avea probleme cu alcoolul şi provoca scandaluri destul de des. Deşi i-a interzis fostului soţ să o mai viziteze pe ea sau pe băieţelul lor de trei ani, acesta nu a lăsat-o în pace pe Lăcrămioara.

Bărbatul nu a fost găsit nici până acum, însă poliţia a primit indicii că acesta ar fi luat un tren spre graniţa cu Austria, motiv pentru care urmăririle s-au extins la nivel internaţional. Pentru orice informaţie care ar duce la prinderea suspectului, poliţia germană oferă o recompensă de 5.000 de euro.




image
Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite