Comuniştii moldoveni cer serviciile secrete

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Comuniştii moldoveni cer serviciile secrete
Comuniştii moldoveni cer serviciile secrete

Partidul Comuniştilor din Republica Moldova pretinde şefia Serviciului de Informaţii şi Securitate, a Comisiei Electorale Centrale şi a Curţii de Conturi, potrivit Jurnal TV.

Deputatul comunist Vadim Mişin a declarat că PCRM, fiind la guvernare, a oferit opoziţiei parlamentare controlul asupra celor trei instituţii. "Luând în considerare că acum suntem în opoziţie, după logica lucrurilor, toate aceste instituţii trebuie să fie conduse de noi", a spus comunistul, fără să precizeze însă când anume SIS-ul a fost condus de fosta opoziţie din Moldova.

Premierul desemnat Vlad Filat va prezenta joi dimineaţă, deputaţilor din fracţiunile parlamentare, programul de guvernare pe patru ani al Alianţei pentru Integrarea Europeană (AIE) şi componenţa noului cabinet de miniştri relatează Unimedia.md. "Toţi deputaţii vor avea posibilitatea să facă cunoştinţă cu acest program cu o zi înainte de aprobarea lui, nu aşa cum făceau comuniştii – îl prezentau în dimineaţa zilei şedinţei", a declarat deputatul AMN Leonid Bujor.

Noua componenţă a cabinetului de miniştri şi programul de guvernare al acestuia urmează să fie adoptat de către Parlament la şedinţa în plen de vineri.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite