Cipru: Un român a murit într-un accident rutier

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Poliţia din Cipru a deschis o anchetă pentru a stabili cauzele accidentului
Poliţia din Cipru a deschis o anchetă pentru a stabili cauzele accidentului

Un român în vârstă de 26 de ani a murit iar alte patru persoane au fost rănite uşor într-un accident rutier petrecut vineri după-amiază pe autostrada care leagă oraşele cipriote Paphos şi Limassol, relatează Cyprus Mail.

Potrivit poliţiştilor, Ştefan Bartaz era unul dintre cei cinci muncitori - doi români şi trei georgieni - care călătoreau cu o autoutilitară către Paphos. Maşina în care aceştia se aflau s-a izbit violent de un alt vehicul care la acel moment era încărcat pe o platformă de transport. Accidentul s-a petrecut în apropierea localităţii Ayia Marinouda.

În urma impactului, autoutilitara în care se aflau românii s-a răsturnat şi a alunecat câteva zeci de metri până când s-a oprit. Angajaţii serviciului de intervenţie au reuşit să-i scoată pe cei cinci dintre fiarele maşinii, însă Bartaz era mort.

Purtătorul de cuvânt al poliţiei, Zinonas Psathitis, a declarat că românul ucis ocupa un loc din spate al maşinii şi că nu părea să fi purtat centura de siguranţă în momentul impactului.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite