Caroline Kennedy, în locul lui Hillary

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Singurul copil aflat în viaţă al preşedintelui american asasinat John F. Kennedy, Caroline Kennedy, va candida pentru postul de senator de New York lăsat vacant de Hillary Clinton, după ce

Singurul copil aflat în viaţă al preşedintelui american asasinat John F. Kennedy, Caroline Kennedy, va candida pentru postul de senator de New York lăsat vacant de Hillary Clinton, după ce aceasta din urmă îşi va prelua, în ianuarie, atribuţiile de secretar de stat.

Avocată de succes, Caroline Kennedy, 51 de ani, l-a susţinut pe Barack Obama în alegerile primare democrate împotriva lui Hillary Clinton.

Printre alte persoane menţionate pentru înlocuirea, în postul de senator de New York, a fostei prime-doamne a Americii, se află ministrul justiţiei din New York, Andrew Cuomo.

Zvonurile legate de candidatura lui Caroline Kennedy au provocat efervescenţă la New York, susţine presa americană. Dacă ea va deveni senatoare, va ocupa un loc ce i-a aparţinut unchiului său, Robert Kennedy.

Criticii o descriu ca pe o femeie cu un nume celebru şi cu multe contacte la vârful scenei politice, dar cam atât.

 „Ea mi-a spus că este interesată de funcţie”, a declarat guvernatorul statului New York, David Paterson, căruia îi revine responsabilitatea de a desemna un înlocuitor pentru Hillary Clinton.

Postul de televiziune „Fox News” a afirmat că şi vărul lui Caroline, Robert Kennedy, ar fi interesat de locul lui Hillary Clinton.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite