Carla Bruni Sarkozy se teme că soţul său ar putea muri de epuizare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Carla Bruni şi Nicolas Sarkozy
Carla Bruni şi Nicolas Sarkozy

În plină campanie elctorală şi îngrijorată de faptul că soţul său stă prost în sondaje, Prima doamnă a Franţei iese la rampă. Într-un interviu acordat postului de televiyiune France 5, Carla Bruni Sarkozy a declarat că se teme pentru viaţa soţului ei pentru că munceşte prea mul şi ar putea muri din cauya epuizării fizice.

„Mă tem pentru sănătatea lui. Poate părea o prostie. Dar se implică atât de mult şi nu se menajează deloc. Nicolas are un simţ al responsabilităţii inimaginabil. Munceşte tot timpul. Cred că munceşte 20 de ore pe zi. M-am temut că ar putea muri.", a spus Prima doamnă a Franţei, la France 5.

Anul trecut, Carla Bruni Sarkozy declara că un singur mandat ar fi de ajuns pentru soţul său, care a avut deja parte de o sperietură din cauza sănătăţii, în timpul primului mandat. În iulie 2009, el a fost transportat la spital după ce s-a prăbuşit în timp ce alerga. Medicii au spus că preşedintele francez suferea de „oboseală extremă"𩢣

Nicolas Sarkozy se află în campanie prezidenţială, pentru un al doilea mandat la Elysee. Primul tur al alegerilor va avea loc pe 22 aprilie, urmând ca al doilea să se desfăşoare la 6 mai.

Ultimele sondaje, publicate marţi, arată că socialistul Français Hollande este tot în faţa lui Sarkozy şi ar urma să câştige detaşat al doilea tur de scrutin, din 6 mai, cu 54% din voturi. Actualul şef al statului este creditat cu 46% din sufragii.

Preşedintele francez, Nicolas Sarkozy, a declarat joi, pentru prima dată în public de la începutul campaniei, că va înceta definitiv să mai facă politică dacă va fi învins la alegerile prezidenţiale.

Nicolas Sarkozy mai făcuse o asemenea afirmaţie în ianuarie că va pune capăt carierei sale politice în cazul unui eşec în cursa pentru obţinerea unui al doilea mandat, în cadrul unui interviu acordat jurnaliştilor într-o deplasare în Guyana. Declaţiile sale, care au rămas confidenţiale, au fost prezentate de mai multe publicaţii franceze.

„Am 56 de ani, fac politică de 35 de ani, am o meserie -este avocat- îmi voi schimba viaţa complet, nu veţi mai auzi de mine dacă voi fi învins", a declarat şeful statului.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite