Caracatiţa Paul se retrage din activitate

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Caracatiţa Paul se lasă de prognosticuri şi se întoarce la meseria de bază, aceea de a-i distra pe copiii care vin în vizită la Acvariul din Oberhausen, potrivit purtătorului de cuvânt al Acvariului din Oberhausen, Tanja Munzig, citată de site-ul fan-lexikon.de.

După ce a ghicit evoluţa echipei Germaniei de la Cupa Mondială din Africa de Sud şi după ce a oferit prognosticul corect la finala, caracatiţa Paul iese la pensie şi mulţumeşte întregii lumi, informează Mediafax.

"Paul iese la pensie şi mulţumeşte întregii lumi. A fost o Cupă Mondială extraordinară", a spus Munzig.

Potrivit lui Munzig, caracatiţa Paul este prea bătrână pentru a continua, are doi ani şi jumătate. Paul a avut dreptate în toate predicţiile făcute cu ocazia Cupei Mondiale din Africa de Sud, cea mai recentă previziune a sa, victoria naţionalei Spaniei în finala cu Olanda, împlinindu-se duminică seară. Caracatiţa a prezis şi victoria Germaniei, în finala mică a CM, cu Uruguay.

De asemenea, caracatiţa a ghicit şi faptul că naţionala antrenată de Joachim Low va fi învinsă în grupe de Serbia.

La Campionatul European din 2008, caracatiţa Paul a greşit pronosticul unui singur meci, cel din finală, pe care Germania l-a pierdut în faţa Spaniei, scor 0-1

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite