Călugăriţa de care depinde beatificarea fostului Pontif, identificată

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sora Marie-Simon-Pierre, în vârstă de 45 de ani, este călugăriţa a cărei mărturie privind vindecarea miraculoasă de maladia Parkinson ar putea determina beatificarea Papei Ioan Paul al

Sora Marie-Simon-Pierre, în vârstă de 45 de ani, este călugăriţa a cărei mărturie privind vindecarea miraculoasă de maladia Parkinson ar putea determina beatificarea Papei Ioan Paul al II-lea, a declarat miercuri, sub anonimat, un oficial de la maternitatea "Sainte-Felicite"din Paris, unde lucrează aceasta.

Identitatea călugăriţei a fost unul dintre cele mai bine păzite secrete ale Bisericii Catolice. Călugăriţa spune că a fost vindecată de Parkinson după ce ea şi comunitatea de călugăriţe s-a rugat pentru fostul suveran.

Sora este membră a "Congregaţiei surorilor Catolice" din Aix-en-Provence în sud-estul Franţei. Episcopul ce guvernează dioceza din care face parte sora va anunţa oficial detalii despre cazul ei duminică, în timpul slujbei, după cum a declarat Monseniorul Slawomir Oder, clericul polonez care conduce campania de beatificare a fostului papă.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite