Poveste cutremurătoare! Un câine orb, ajutat de un alt câine

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Lily, afectuoasă cu însoţitoarea şi prietena ei, Maddison, Sursa: Jonathan Pow-rossparry.co.uk
Lily, afectuoasă cu însoţitoarea şi prietena ei, Maddison, Sursa: Jonathan Pow-rossparry.co.uk

O poveste impresionantă despre ce înseamnă să ai grijă de cel de lângă tine. Nu, nu este vorba de oameni, ci de câini. Unul dintre ei este complet orb. Prietenia lor este o lecţie de viaţă, de devotement şi de ce nu ... de iubire.

Povestea lui Lily şi a lui Maddison, două ,,doamne" din rasa dog german, care trăiesc în oraşul britanic Shrewsbury, a impresionat o lume întreagă.
Maddison, în vârstă de 7 ani, este însoţitoarea mai tinerei Lily (6 ani). Lily a orbit pe când avea doar un an şi jumătate.

I-au crescut genele în ochi, o boală misterioasă, care i-a furat vederea definitiv, scrie cotidianul „Bild". Din acel moment - şi au trecut deja cinci ani - Maddison i-a stat mereu alături prietenei.

O păzeşte să nu se rănească

Povestea lui Lily, câinele orb

Lily (stânga), condusă de lesă de prietena ei, Maddison Sursa: Jonathan Pow-rossparry.co.uk

Se joacă cu ea, o conduce spre bolul cu mâncare, o păzeşte în fiecare clipă să nu se rănească sau să fie atacată de alţi câini.

Au ajuns într-un adăpost

Povestea lui Lily, câinele cu însoţitor

,,Cum se vede viitorul, Maddison?  O să ne fie bine Lily...“ Sursa: Jonathan Pow-rossparry.co.uk

Cele două prietene împart acum noi momente de cumpănă. Cum stăpânul lor nu a mai putut avea grijă de ele, Maddison şi Lily au ajuns într-un adăpost pentru câini. Aşteaptă amândouă, din iulie, o nouă familie.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite