Bulgaria: Câştig-record de peste 3,3 milioane de euro la 6 din 49

0
Publicat:
Ultima actualizare:
La Loteria de Crăciun se joacă cele mai multe bilete
La Loteria de Crăciun se joacă cele mai multe bilete

Câştigul-record în valoare de 6,6 milioane de leva (peste 3,3 milioane de euro), oferit la extragerea 6 din 49 de la loteria bulgară, joi seara, a fost obţinut cu un bilet în valoare de 2,40 leva (1,21 euro), relatează site-ul Novinite.com.

Cele şase numere norocoase au fost 5, 25, 28, 39, 46 şi 48, potrivit sursei citate, care nu oferă nicio informaţie cu privire la identitatea câştigătorului. În total, au fost vândute 1.200.789 de bilete de loterie, în valoare de peste 3,1 milioane de leva (peste 1,5 milioane de euro), informează Mediafax.

Premiul pus în joc de loteria Toto 2 a fost reportat de 21 de săptămâni. Birourile loteriei şi-au prelungit programul pentru a putea face faţă cererii de bilete atât din Bulgaria, cât şi din ţările vecine. Români, macedoneni şi greci au venit special în această ţară, pentru a achiziţiona bilete la loterie.

Cel mai scump bilet a fost în valoare de 5.005 leva (peste 2.530 de euro), vândut în capitala bulgară, Sofia. Preţul biletului creşte o dată cu numărul de combinaţii, care oferă şanse mai mari de câştig.

Unii matematicieni au declarat că şansele de câştigare a premiului oferit de loteria de stat din Bulgaria a fost de unu la 3,5 milioane.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite