British Airways l-a prezentat pe Osama bin Laden drept un pasager fidel

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Osama bin Laden
Osama bin Laden

O revistă aparţinând companiei aeriene British Airways (BA) a publicat imagini prin care a sugerat că  liderul al-Qaida, Osama bin Laden, ar fi un client fidel, relatează Daily Express.

LHR News, un ziar al companiei distribuit pe aeroportul londonez Heathrow, a difuzat pe prima pagină o reclamă pentru sistemul online care le permite clienţilor să primească prin iPhone biletele şi aprobările de a urca la bordul unui avion.

Reclama prezintă un steward zâmbitor care întâmpină un pasager fericit. În imagine apare şi un dispozitiv de tip iPhone în faţa camerei de luat vederi. Pe iPhone apare un bilet şi o aprobare de urcare la bordul unui avion pe care scrie "numele: Bin Laden/Osama".

Biletul este pentru o cursă spre Washington DC, lăsându-l pe liderul al-Qaida nu departe de Pentagon. Potrivit Daily Express, incidentul aminteşte de atentatele de la 11 septembrie 2001.

Mai mult, scaunul lui Osama era 7C, situat la luxosa Clasă I.


Există speculaţii că imaginea ar fi un act de sabotaj comis de un angajat nemulţumit.

"Se pare că BA a fost sabotată cu mult succes de către o sursă internă," a declarat Patrick Mercer, care a servit ca preşedinte al sub-comisiei pentru combaterea terorismului din cadrul Camerei Comunelor.

"O greşeală a fost făcută în această publicaţie internă. Încercăm să aflăm acum cum de s-a întâmplat acest lucru", a declarat un purtător de cuvânt al companiei.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite