„Fetele“ lui Berlusconi, audiate

0
Publicat:
Ultima actualizare:
„Fetele“ lui Berlusconi, audiate
„Fetele“ lui Berlusconi, audiate

Cele 30 de fete despre care omul de afaceri italian Gianpaolo Tarantini a spus că au frecventat reşedinţele lui Berlusconi vor fi audiate de către procurori. Printre ele se numără şi românca Ioana Vişan.

Anchetatorii din Bari încearcă să facă lumină în cazul prezenţei mai multor dame de companie în vilele premierului. În timpul audierilor, Gianpaolo Tarantini a furnizat o listă cu 30 de femei pe care le-ar fi dus la diferite petreceri ale premierului.

Pentru a verifica afirmaţiile omului de afaceri, procurorii au anunţat recent că vor chema la interogatorii toate persoanele prezente pe „lista lui Tarantini”.

Imediat după anunţ, una dintre colegele Ioanei Vişan a primit un SMS de ameninţare în care era scris „Fii atentă!” („Stai attenta!”). Mesajul a fost expediat de la un număr din reţeaua de telefonie fixă din Roma. Întâmplarea a fost făcută publică ieri de procurori, citaţi de numeroase publicaţii din Peninsulă.

Anchetatorii au mai lăsat să se înţeleagă şi faptul că Tarantini şi-a schimbat comportamentul. Ei afirmă că, până acum două săptămâni, omul de afaceri părea sigur pe el şi dispus să colaboreze, dar dintr-o dată nu-şi mai aminteşte de anumite persoane sau întâmplări legate de scandalul în care a fost implicat Berlusconi.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite