Atac armat soldat cu morţi şi răniţi într-un spital din Germania

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O femeie a deschis focul într-un spital din oraşul  Loerrach din Germania, omorând cel puţin trei persoane şi rănind mai mulţi pacienţi, după care s-a sinucis.

Potrivit The Telegraph, femeia a comis crimele în jurul orei 19.00, folosind un pistol. Incidentul a avut loc la spitalul Saint Elisabeth, situat în centrul oraşului cu 48.000 de locuitori, aflat în apropiere de frontiera elveţiană.

Potrivit sursei citate, la ora incidentului a avut loc o explozie într-o clădire situată în faţa spitalului. Până când să ajungă pompierii, s-au auzit focuri de armă din interiorul spitalului.Se pare că femeia a provocat explozia din clădire, a intrat în spital şi a început să tragă asupra pacienţilor şi a angajaţilor după care s-a sinucis. La scurt timp după aceea, pompierii au găsit două cadavre în apartamentul unde a avut loc explozia, cel al unei femei şi al unei fetiţe.

Forţele de ordine au declarat că există patru victime, inclusiv atacatoarea. Un poliţist a fost de asemenea grav rănit în timpul schimbului de focuri din spital. Motivele acţiunilor acesteia nu sunt cunoscute deocamdată.



Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite