Iată fotografiile făcute de Barbara Guerra în una din vilele lui Berlusconi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fotografiile găsite de anchetatori în telefoanele mobile ale femeilor lui Berlusconi infirmă afirmaţiile avocaţilor apărării potrivit cărora cinele erau „cuminţi”.

Procurorii au găsit numeroase fotografii în telefoanele celulare ale fetelor care participau la petrecerile „bunga-bunga" din vilele lui Silvio Berlusconi.

O mare parte dintre acestea au fost deja anexate dosarului penal în care premierul este cercetat pentru favorizarea prostituţiei cu minori. Investigatorii consideră că imaginile contrazic în mod flagrant declaraţiile premierului în care cinele sunt descrise cu termeni ca „amicale" sau „colocviale".

Aşa cum se poate vedea şi mai jos, în imagini apare Barbara Guerra care s-a fotografiat singură, în ţinută de poliţist şi cu o pereche de cătuşe în mână.

Din acelaşi telefon au mai fost extrase şi fotografii cu săruturi safice sau cu detalii din vila San Martino din Arcore. În opinia investigatorilor, pentrecerile „bunga-bunga" tind să se confirme un spectacol oferit înainte de actul prostituţiei în sine.

Tarifele plecau de la 2.000 de euro pentru simpla participare la cină, 5.000 de euro pentru participarea la spectacolele „bunga-bunga" şi 7.000 de euro pentru cea aleasă să petreacă noaptea cu Berlusconi.

Fotografiile provin de la 5 din cele 33 de „obişnuite" la petrecerile premierului: Barbara Guerra, Arisleida Espinosa, românca Ioana Vişan, Concetta De Vivo şi Iris Berardi.

Necazurile premirului derivă din faptul că printre tinerele plătite pentru aceste petreceri sau favoruri sexuale su numără şi două minore: Karima El Magrough (Ruby) şi Iris Berardi. Potrivit procurorilor, tinerele au ajuns în patul lui Berlusconi prin intermediul agenului Lele Mora.

Vezi pe adevarul.it mai multe fotografii din telefonul Barbarei Guerra.

image
image
Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite