VIDEO Un musulman radical a deschis focul asupra ambasadei SUA de la Sarajevo. Un lunetist l-a împuşcat în cap

0
Publicat:
Ultima actualizare:
A deschis focul asupra Ambasadei SUA din Sarajevo
A deschis focul asupra Ambasadei SUA din Sarajevo

Un musulman fundamentalist înarmat cu un Kalaşnikov a atacat ambasada americană din Sarajevo. Bărbatul, membru al mişcării wahabite (ramură radicală a islamului), a fost rănit şi arestat în cursulul unei operaţiuni în forţă a poliţiei.

Un bărbat, membru al mişcării wahhabite, în vârstă de aproximativ 40 de ani, a tras cu un Kalaşnikov asupra ambasadei americane din centrul capitalei bosniace, Sarajevo, în cursul după-amiezii de vineri.

Click pe imagini pentru galerie foto

A deschis focul asupra Ambasadei SUA din Sarajevo A deschis focul asupra Ambasadei SUA din Sarajevo A deschis focul asupra Ambasadei SUA din Sarajevo

Înfăţişarea unui islamist

Potrivit unui reporter al agenţiei Reuters atacatorul, care a lansat atacul dintr-o staţie de tramvai aflată în apropierea reprezentanţei diplomatice a SUA, purta o haină maro şi avea barba lungă, părând un islamist radical.

A deschis focul asupra Ambasadei SUA din Sarajevo

Doi poliţişti, răniţi

Poliţia locală a înconjurat zona şi a intervenit în forţă. ,,Mai multe patrule de poliţie au fost trimise la faţa locului. Doi poliţişti au fost răniţi, unul la picior şi celălalt la cap", au relatat reprezentanţi ai forţelor de ordine bosniace.

A deschis focul asupra Ambasadei SUA din Sarajevo

Vânat de lunetişti

Postul naţional de radio bosniac a anunţat că atacatorul a fost împuşcat în cap de un lunetist, decedând. În schimb, postul naţional de televiziune, BHT, susţine că atacatorul a fost doar rănit, aflându-se în arestul poliţiei.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite