A fost găsit presupusul deţinător al filmării hard cu Mussolini

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În cursul zilei de vineri, 27 noiembrie, în presa din Penisnulă s-a vorbit despre existenţa unei înregistrări în care Alessandra Mussolini era surprinsă făcând sex cu Roberto Fiore, liderul partidului ¨Forza Nuova¨, chiar în sediul partidului. Alessandra a dezminţit această informaţie iar investigatorii au pornit o anchetă pentru a desluşi cazul.

În urma investigaţiilor s-a descoperit că o ofertă similară a fost făcută prin intermediul unei scrisori direct la Conducerea Consiliului de Miniştri din Italia. Expeditorul scrisorii nu făcea referire directă la Alessandra Mussolini la acea dată. El susţinea că are imagini ¨cu un parlamentar european şi o deputată în timp ce fac sex¨, potrivit ziarului ¨Corriere della Sera¨. Pentru această filmare a fost cerută suma de 1 milion de euro.

Potrivit investigatorilor, în anul 2005, atât Alessandra Mussolini cât şi Piero Marrazzo, au fost victimele unei activităţi de spionaj desfăşurate în timpul campaniei electorale pentru preşedenţia Regiunii Lazio. Marrazzo a fost filmat în timp ce întreţinea raporturi sexuale cu un transsesxual, care a decedat în urmă cu câteva zile fiind ars în totalitate. Investigatorii avertizează că ar putea exista filmări compromiţătoare pentru mai mulţi oameni politici, efectuate în aceeaşi perioadă.

Citeşte declaraţiile şantajatorului şi vezi galerie foto cu Alessandra Mussolini în Playboy, pe adevarul.it

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite