Alertă cu bombă la un centru comercial din Chişinău

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Alertă cu bombă la centrul comercial. Foto: twitpic.com
Alertă cu bombă la centrul comercial. Foto: twitpic.com

O alertă cu bombă a fost declanşată astăzi într-un centru comercial din Chişinău, după ce o persoană a semnalat, prin telefon, prezenţa unui dispozitiv exploziv. La faţa locului a fost trimisă o echipă pirotehnică, iar centrul comercial a fost evacuat.

Potrivit Unimedia, purtătorului de cuvânt al Comisariatului General de Poliţie, Adrian Jovmir, a declarat că cel care a dat telefonul este un tânăr care a anunţat că sediul centrului comercial Jumbo este minat şi că în interiorul clădirii este o bombă.

"La faţa locului s-au deplasat grupele operative - o echipă de pompieri şi una de la situaţii excepţionale cu câini special dresaţi, precum şi o ambulanţă. Toţi vizitatorii şi personalul complexului au fost evacuaţi. În urma verificărilor efectuate în subsolul şi la etajele clădirii nu au fost depistate nici un fel de obiecte explozive ", a precizat purtătorul de cuvânt.

La centrul comercial Jumbo din Chişinău s-a produs o explozie 14 februarie 2008, când au fost rănite 13 persoane. Atunci cauza a fost o butelie din bucătăria unui restaurant.

De la începutul anului au fost înregistrate 8 apeluri false de alertă cu bombă. Toate persoanele au fost identificate şi reţinute.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite