Stewardezele de la Air Comet s-au dezbrăcat pentru a-și cere drepturile salariale

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostele angajate ale companiei aeriene și-au dat jos hainele cerându-i fostului proprietar al companiei să le plătească restanțele salariale.

Citește și:

A pozat goală în semn de protest pentru că a fost dată afară

Angajatele fostei companii aeriene Air Comet nu se dau bătute și vor să-și recupereze salariile restante pe care compania le are căre ele. Și cum marșurile de protest nu mai impresionează pe nimeni, zece femei dintre cei peste 600 de angajați, rămași fără un loc de muncă și fără șomaj, au găsit o nouă metodă de a capta atenția.

Acestea și-au dat jos hainele de pe ele și au pozat dezbrăcate chiar în aeronavele companiei. Fotografiile au fost utilizate la realizarea unui calendar, prin care stewardezele vor să-i reamintească proprietarului companiei că are datorii către ele, anunță "La Voz Libre".

La 21 decembrie 2009, compania aeriană era anunțată că i s-a suspendat licența de zbor în urma unei sentințe a unui tribunal din Londra, pentru o reclamație făcută de banca germană Nordbank. Datoriile se ridică la 17,2 milioane de euro, fără a se lua în calcul salariile foștilor angajați.

Aproximativ 650 de angajați au rămas pe drumuri, iar 7.000 de călători nu au mai putut efectua deplasarea cu Air Comet, deși aveau bilete cumpărate. Diverse companii aeriene au programat zboruri speciale pentru a-i transporta pe cei afectați, dar angajații Air Comet continuă să fie neplătiți din luna iunie.

Inițiativa stewardezelor nu este nouă. În luna februarie, Adriana Ricardo, o fostă angajată a Air Comet s-a dezbrăcat în revista "Interviu", tot ca un act de protest față de neplata salariului.

Vezi pe adevarul.es galerie FOTO cu cele zece stewardeze

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite