Adevăratul motiv pentru care Silvio Berlusconi este foarte supărat: nu e criza economică şi nici scandalurile sexuale!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Controversatul premier italian se are multe pe cap: de la criza economică pe care poporul său o resimte din plin, până la scandalurile sexuale în care a fost acuzat că a plătit o minoră pentru sex. Însă, ceea ce îl ţine, cu adevărat, treaz noaptea este lansarea albumului său muzical, amânată de două ori până acum.

La 75 de ani, Silvio Berlusconi îi încântă deseori pe invitaţi cu cântecele sale de dragoste şi balade. Italianul s-a gândit ca piesele sale să fie puse pe un album, intitulat "Il Amore Vero" (O iubire adevărată), iar lansarea să aibă loc în această toamnă.

Prima dată fusese stabilită în septembrie, însă din cauza scandalului sexual în care a fost implicat premierul, lansarea a fost anulată cu o lună. În octombrie, criza economică a fost cea care a oprit apariţia pe piaţă a albumului muzical de dragoste, semnat Silvio Berlusconi.

"Este un album elegant şi rafinat, iar cântecele sunt scrise într-o italiană amestecată cu napoletana, dialectul preferat al prim-ministrului", a spus compozitorul Angelo Valsiglio, neştiind că Berlusconi este cel care a realizat albumul "Il Amore Vero".

Piesele sunt interpretate de Mariano Apicella, care este convinsă că albumul va fi pe piaţă la 22 noiembrie şi va putea fi cumpărat şi on-line. "Premierul Berlusconi este un compozitor foarte creativ, iar cuvintele care ajung la ascultători trezesc emoţii intense. Este pasionat de cântecele sale", a spus Apicella.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite